Experts en

Fusta

Escales

Escales a mida, amb les millors solucions tècniques i amb qualsevol estil i material. Fusta, ferro, vidre o mixtes.

Mobles a mida

Qualsevol classe de moble, armaris, habitacions, cuines… Sempre personalitzat, et farem des del disseny, la fabricació, l’acabat (lacat o envernissat) i el muntatge. I si et convé et pintarem les parets i sostre perquè no et preocupis de res més.

Teulades

Fabricades a mida i segons les necessitats, tant amb el sistema tradicional com Sandwich, aïllaments de totes mides i opcions, amb l’acabat que vulguis, fusta massissa, tri-capa, taulers decoratius, inclús pladur. Sempre pensant amb el màxim aïllament i sostenibilitat.

Finestres

Una de les parts més importants de l’habitatge. Necessitem la claror i a la vegada aïllament i confort, sempre intentant ser el més sostenible possible. Fabricades totalment per nosaltres, d’1, 0 o 3 juntes d’estanquitat, abatibles, basculants, o oscil·lo-batents. De fusta massissa o laminada, amb la fusta i el color que escolleixis.

Portes interiors

Tota mena de portes i vidrieres, acabats en fusta o lacat en el color que més t’agradi. Tant si és obra nova o reforma, en pocs dies pots tenir unes portes noves, col·locades sense necessitat de cap industrial més. Nosaltres ens en cuidem de tot.

Puertas San Rafael

Norma Doors

Portes exteriors

Amplia gamma, qualsevol material i disseny (Fusta, alumini o PVC). Si no trobem cap que t’agradi la fabricarem al teu gust.

Portes de garaig

Particulars o de comunitat. Basculants de Fusta, xapa o mixtes. Seccionals de fusta, Sandwich amb gran varietat de colors. Sempre amb un bon servei tècnic de manteniment i reparacions.

PORTES PEMAC

Aplacat de façanes

Tant per estètica com per una millora energètica del teu edifici, una doble pell sempre és important. Façanes ventilades amb plaques sintètiques sense manteniment.
Fundermax.at
Trespa.com
Alucobond.com

Cabines Sanitàries

Per vestuaris, piscines, gimnàs, indústria i laboratoris. Resistent a l’aigua i humitat. No oxida, elegants i resistents.

Parquets

Amplia gamma de parquets, tant de fusta massissa com sintètics. Mostres a la nostra exposició.
Finfloor.com
Goldlaminate.com

Tarimes exteriors

Terres de fusta sòlides, durables i resistents a l’exterior. WoodDeck.
Tecnològiques (fusta+polímer) baix manteniment, durabilitat i amb 25 anys de garantia. 

Timbertech
Gabarró
Treborimex

finestres i portes

PVC

Finestres PVC

Una de les parts més importants de l’habitatge. Necessitem la claror i a la vegada aïllament i confort, sempre intentant ser el més sostenible possible. A dia d’avui tenim un ampli ventall de possibilitats, gràcies als diferents materials i al avens tecnològic dels vidres. Tenim el que necessites, fusta, alumini o PVC.

Veka

Portes entrada PVC

Tota mena de portes i vidrieres en PVC. Tant si és obra nova o reforma, en pocs dies pots tenir unes portes noves, col·locades sense necessitat de cap industrial més. Nosaltres ens en cuidem de tot. Si no trobem cap que t’agradi la fabricarem al teu gust.

ALUPANEL

Finestres i portes

Alumini

Finestres alumini

Una de les parts més importants de l’habitatge. Necessitem la claror i a la vegada aïllament i confort, sempre intentant ser el més sostenible possible. A dia d’avui tenim un ampli ventall de possibilitats, gràcies als diferents materials i al avens tecnològic dels vidres. Tenim el que necessites, fusta, alumini o PVC.

Kline

Cortizo 

Portes entrada alumini

Tota mena de portes i vidrieres en alumini. Tant si és obra nova o reforma, en pocs dies pots tenir unes portes noves, col·locades sense necessitat de cap industrial més. Nosaltres ens en cuidem de tot. Si no trobem cap que t’agradi la fabricarem al teu gust.

Alupanel

aplicacions en

Pintura

Disposem de cabina de pintura, on apliquem envernissats, envelliments de fusta i lacats amb ampli ventall de colors. Pintat de parets, tant interiors com exteriors.

col·locació 

Vidre

Tot gràcies a les noves tecnologies aplicades als vidres. Si vius al costat d’un carrer molt sorollós, tens sol tot el dia o al contrari ni el veus. Vine a veure’ns i t’assessorarem. Tenim maquinària d’última tecnologia, podem col·locar vidres fins a 450 quilos i sense límit de mida.

treballs integrals

Disseny

Si tens una idea però no saps expressar-la, o tens una idea però no tens clar si t’agradarà quan estigui fet. Nosaltres et podem ajudar, farem el disseny en 3D perquè ho tinguis clar abans de fabricar.